Rauno Märks: artikkel minu ja Alari Kivisaare tülist on provokatsioon!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rauno Märks
Rauno Märks Foto: Meisi Volt

Sky Plusi hommikuprogrammist lahkunud Rauno Märksi ja Alari Kivisaare suhete teemal kisuvad spekulatsioonid aina hoogu juurde. Terava huumoriga tandem ei paista hästi läbi saavat, Märks siiski väidab, et tülis nad ei ole.

«Tänane Kroonika artikkel on täielikult toimetuse omalooming ja provokatsioon, nii minu kui ka Kivisaare aadressil. Ma pole sinna helistanud, kiununund ega kurtnud. Õigupoolest lõpetasin enda jaoks kogu teema selle intervjuuga, mille ma andsin juba mitu nädalat tagasi,» tegi Märks Facebookis avalduse tänase ajakirjas ilmunud artikli kohta nagu nad oleks suures tülis.

«Mulle serveeriti Kivisaare vastust sellises stiilis, mis mind küll ärritas, aga selles vastuses on ka osa «meievahelisest huumorist». Ma ei saa kuidagi öelda, et ma oleksin ekskolleegiga tülis või sooviksin temale või kogu saatele halba,» hämmastas Märksi, et teemat veel üleval hoitakse.

Endine ja auhinnatud raadiohääl tõdeb, et on pettunud, et temaga ei oldud aus, kui need asjad toimusid.

«Ma ei põe ega ela üle. Mul on piisavalt tegevusi, millega edasi minna. Tänan kõiki, kes sellest teemast üle on ja ilusat suve algust!» lõpetab mees teema positiivse noodiga.

Kui aga legendaarsed raadiohääled tülis ei ole, siis miks ei näidanud Kivisaar end Märksi lahkumispeol ja ei ole näidanud üles poolehoidu pikaajalisele kolleegile?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles