Uku Suviste pidas sõprade ja fännide saatel klubis Teater suurejoonelise ja raju sünnipäevapeo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Reedel, 6.juunil pidas klubi Teater peol Teater LIVE concert enda 32. sünnipäeva Eesti lembelaulik ja kõigi neidude lemmik Uku Suviste.

Klubis Teater toimunud sünnipäevakontsert oli pidu Ukule ja kõikidele tema muusikutest sõpradele, austajatele ning klubi külalistele, kes kõik said nautida kaasakiskuvat sünnipäevakontserti ja sünnipäevalapsega lõbusalt aega veeta.

Uku ise saabus Teatrisse juba varakult, tähistades oma lähimate sõpradega sünnipäeva klubi Teater Members Lounge'is.

Sünnipäev jätkus klubi Teatri peasaalis, kus sünnipäevalaps andis meeleoluka live-kontserdi koos oma parimate sõpradega.

Lisaks Ukule astusid üllatusesinejatena üles mitmed Eesti tuntud lauljad eesotsas Uku väga hea sõbra Kristjan Kasearu ja James Wertsiga

Soojad sünnipäevaõnnitlused edastasid ka Klubi Teater tantsijad, kes tõid peo tähele sünnipäevalaulu saatel šampanjad lavale.

Pärast kontserti oli klubi saalis Ukusid palju – Teatri tantsijad kandsid sel ööl sünnipäevalapsele austust avaldades tema näoga maske.

Mis oleks sünnipäeva pidamiseks veel parem variant kui teha seda, mida armastad, ning seda niivõrd hubases ja lõbusas kohas, nagu Klubi Teater.

Kõik jäid peoga rahule, sest tähistamine klubis Teater kestis varaste hommikutundideni.

Peolt ei puudunud ka «Eesti tippmodelli» saates osalenud neiud ning lauljatar Liis Lemsalu. Loomulikult oli kohal ka Uku kallim Sandra.

Teater Live Concert on kord kuus ööklubis Teater toimuv säravamatele Eesti staaridele ja bändidele pühendatud pidudesari.

Sel reedel toimub klubis Teater grandioosne üritus Baile Bon ning laupäeval elustub klubi laval maailma erootiline bestseller «Fifty Shades of Grey», mille raames on sealne õhkkond eriti sensuaalne ning öö täis naudinguid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles