Seninägemata pildid: vaata, kuidas brünetist Pamela Andersonist sirgus blond sekspomm! Lisaks esimene topless-foto!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pamela Anderson 27. mail 2014
Pamela Anderson 27. mail 2014 Foto: SCANPIX

Ekraanitäht Pamela Andersoni kunagine poiss-sõber avaldas meediale hulga seninägemata pilte staarist noorena.

Pamela keskkooliaegne kallim Ty Anderson jagas ajalehega Daily Mail fotosid (vaata siit), mida ta on 30 aastat luku taga hoidnud.

Fotodel saab näiteks näha tavalistes riietes Pamelat 80ndate basseinipeol ning mitmed pildid on tunnistajaks, kuidas neiu langes toonaste kohutavate moetrendide lõksu - tema keemilisi lokke ja lohvakaid sviitreid on isegi praegu piinlik vaadata.

Kõige paljastavamad pildid on aga sellest, kuidas 18-aastane Pamela aluspesus poseeris. Pamela saatis sõbra tehtud fotod Ty'le kingitusena. 

«Ma olin täielikus vaimustuses. Pamelal oli fantastiline keha ja ma olin väga õnnelik kutt. See oli tema esimene fotosessioon ja ta nägi kuum välja,» meenutas Ty. «18-aastaseks saades olid tal juba olemas kurvid, mille poolest ta hiljem kuulsaks sai. Meil oli väga füüsiline suhe. Kui sa oled selles seas ja tüdruksõber saadab sulle topless- ja pesupilte - mida iga teine poiss mõtleks?»

Pärast keskkooli lõpetamist Comoxis, Kanadas, kus Ty ja Pamela kohtusid, kolis Ty Red Deeri ja hakkas tuletõrjujaks ning Pamela jäi koju.

«Me igatsesime teineteist pööraselt. Nii saatiski Pam mulle palju armastuskirju, mille hulgas üks, kus olid kõik need fotod,» sõnas Ty.

Mehe sõnul polnud Pamela kunagi end paljastanud ja isegi selles kirjas ütles ta, et ei luba mehel kunagi enda keha näha. «Nii et kui neid pilte nägin, mõtlesin, et vau, ta tõesti armastab mind!» 

Pärast seksikate fotode saatmist kolis Pamela Banffi, kus sai tööd jõusaalis, misjärel suundus ta Ty juurde Reed Deeri elama.

«Elasime seal koos, kuni kolisin British Columbiasse Vicoriasse ning tema tuli samuti sinna,» ütles Ty.

Ty meenutas, et varsti pärast seda sai Pamela kuulsaks. Pamelat märgati jalgpallimängul õllesärki kandmas ja Labatt's Blue valis ta enda pin-up tüdrukuks. Pärast seda sai Pamela veel paari õllefirma tähelepanu, kuni talle helistas Playboy asutaja Hugh Hefner. 

Pamela tegi oma esimese Playboy fotosessiooni 1989. aastal ja kolis Los Angelesse, kus ta sai kõrvalrolli telekomöödias «Home Improvement». 

«Enne, kui arugi sain, vaatasin teda «Rannavalves»,» ütles Ty, kelle jaoks oli raske Pamela muutumist näha. «Vau, ta oli järsku nii kuum. Olin kadedusest roheline, et ei saanud temaga kogu aeg koos olla. Kui me koos polnud, kirjutas ta mulle ja ma oleksin võinud teda taga ajada, kuid ma ei teinud seda. See oli südantmurdev.»

48-aastane Ty elab nüüd Vancouverist ida poole jäävas väikelinnas Missonis koos oma naise ja kahe lapsega. 

Ty sõnul suhtlesid nad pärast Pamela Kanadast lahkumist regulaarselt edasi ja jätkasid seksuaalsuhet 1990. aastate alguseski. Ty hoiab Pamela kirjutatud armastuskirju, fotosid ja ajaleheväljalõikeid oma kodus karbis. 

Pamela avalikustas hiljuti, et ta sattus teismelisena mitme vägistamise ohvriks. Ty arvates peaks naine kindlasti süüdistusega politseisse pöörduma, sest see on tema «moraalne kohustus».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles