Kim Kardashiani venna probleemid on hullemad, kui arvati

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rob Kardashian 2010. aastal
Rob Kardashian 2010. aastal Foto: SCANPIX

Teletäht Kim Kardashiani vend Rob Kardashian on viimasel ajal imelikult käitunud ja kuuldavasti on selle põhjuseks narkootikumid.

Rob on viimastel kuudel väga palju kaalus juurde võtnud ja isegi tema ema Kris Jenner tunnistas, et noormehel on «raskusi», kirjutab In Touch Weekly.

Sõbrad rääkisid ajakirjale, et Rob on lohutust otsinud tugevatest valuvaigistitest, narkootikumidest ja sizzurpist, mis on kombinatsioon kangest köhasiirupist ja magusast karastusjoogist.

Rob lahkus Prantsusmaalt vahetult enne seda, kui õde Kim Itaaliasse pulmi pidama lendas - ta olevat nädalaid enne seda oma kodus uimasteid tarbinud.

«Ta lesib lihtsalt kodus, suitsetab kanepit, tarvitab narkootikume ning vaatab filme ja sööb. Ta ütles, et ta «vajab» tablette,» rääkis tuttav.

Allika sõnul on Rob võtnud valuvaigisteid Norco and Percocet ning rahustit Xanax. Lisaks rüüpab ta ohtlikku kokteili sizzurpit, mis võib põhjustad atakke ja isegi surma.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles