Video: Itaalia luksushotell õpetab venelastele käitumistavasid

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa tipp-modell Ljudmilla õpetab venelastele käitumistavasid Itaalias
Venemaa tipp-modell Ljudmilla õpetab venelastele käitumistavasid Itaalias Foto: Youtube

Itaalias, Forte de Marmis asuv luksushotell Hotel Byron on pisut väsinud trallitavatest ja tihti ka ebaviisaka käitumisega rikastest vene turistidest. Sel hooajal otsustas hotelli omanik teha idaturistidele õppevideo, kuidas tema butiikhotellis oleks kombekas käituda.

Hotel Byron juht: Sel aastal tuli meil idee tutvustada video vahendusel külalistele, kuidas muuta meeldivamaks nende viibimist meie kenas hotellis. Leidsime, et tore oleks teha väike õppevideo, kus me koos kauni Ljudmillaga räägime teile kahe kultuuri, vene-ja itaalia, erinevustest.

Ljudmilla: Tuleb lihtsalt leida kahe kultuuri vahel kuldne kesktee, mis mõlemaid osapooli rahuldaks. Siin selleks mõned reeglid:

1.reegel: Kui me siseneme hotelli, siis tuleb esmalt tervitada ja naeratada. Kui enne teid on registratuuris ka muid inimesi, siis ei trügita ebaviisakalt neist mööda, vaid oodatakse rahulikult oma järjekorda. Võiks ka meeles pidada, et itaallased on väga avatud ja rõõmsameelsed inimesed. Neist tasuks kindlasti eeskuju võtta.

2.reegel: Viisakusega ei tuleks suhtuda mitte ainult hotelli omanikku, vaid ka teenindavasse personali. Viisakas on tänada ettekandjat ja kokka.

3.reegel: Basseini ääres võiks riietuda mugavalt ja praktiliselt. Vene naised armastavad silmatorkavaid brände ja kontsakingi ka vabal ajal, kuid need võivad olla eluohtlikud basseini ääres liikudes.

4.reegel: Itaalias on restoranis kombeks tuua kõigile road samal ajal, samas pole kombeks tellida cappuccinot eelroaks.

5.reegel: Me teame, et  venelased ei tee nalja viina juues, kuid me ei soovitaks sellega siiski liialdada. Alati ei pea tervet pudelit korraga ära jooma. Sellele võivad järgneda inetud stseenid, mida pole meeldiv kõrvalt vaadata.

6.reegel: Lahkudes hotellist oleks meeldiv, kui annaksite tagasisidet oma hotellis veedetud ajast, tänaksite ja naerataksite hüvastijätuks. Elu näib naeratades palju ilusam!

Hotel Byron juht: Kui olete need reeglid läbi lugenud, siis ei jäägi meil muud üle, kui teid kõiki külla oodata ja ilusat suve soovida!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles