Video: «Hooligem Koos» sõnumit edastatakse läbi meestemaailma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Hoolime koos» heategevuskampaania, kus osalesid teiste seas ka Helen Mahmastol, Triin Tulev, Anu Saagim, Laura Kõrgemäe, Lea Liitmaa, jpt.
«Hoolime koos» heategevuskampaania, kus osalesid teiste seas ka Helen Mahmastol, Triin Tulev, Anu Saagim, Laura Kõrgemäe, Lea Liitmaa, jpt. Foto: Youtube

«Hooligem Koos» rinnavähi varajase avastamise aktsiooni sõnumit edastatakse läbi meestemaailma, kus üheks partneriks on Nõmme Kalju jalgpalliklubi. Kampaania kulmineerub Kadrioru staadionil, kus põneva jalgpallimängu ajal avatakse kampaaniale tähelepanu tõmbav «Hooligem Koos» naiste bikiinitribüün.

Kampaania eesmärgiks on juhtida tähelepanu rinnavähi varajasele avastamisele, diagnoosimise ja ravi probleemidele ning toetada vähiga võitlevaid naisi ja nende peresid haiguse ning sellega seotud hirmudega toimetulekuks.

NB! Varases staadiumis avastatud rinnavähk on ravitav.

OSALE AKTSIOONIS JA TULE BIKIINITRIBÜÜNILE!

Loe lisaks SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles