Kerli Kõiv üllatab: minu välimus mind eriti ei huvita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Kõiv jagas TMW raames kõigile lahkelt autogramme ja tegi ka ühispilte
Kerli Kõiv jagas TMW raames kõigile lahkelt autogramme ja tegi ka ühispilte Foto: Viktor Burkivski

Kerli Kõiv avaldas elustiiliblogile oma meigikoti sisu ning rääkis, kuidas suhtub enda kaunisse välimusse.

«Minu jaoks on elu sujuv ja loominguline, välimus mind eriti ei huvita, kui just ei ole mingi hull tuhin ennast kellekski põnevaks transformeerida, mida juhtub suhteliselt tihti,» räägib Ameerikas resideeruv Kerli Kõiv oma välimusest ja igapäevasest meikimisest.

«Imetlen naisi, kes viitsivad ennast igapäevaselt üles lüüa. Neid on kena vaadata, kuid minul sellist aega pole. Olengi kas paljasjalgne hipi või mõni ekstreemne karakter, olenevalt tujust... Harva midagi vahepealset,» lisab naine.

Kerli ütleb, et kui ta mitmeks päevaks boyfriend'i juurde läheb, võtab kaasa pigem kõrvaklapid ja vajalikud vidinad muusika kirjutamiseks.

«See, et meigiasjad kotti viskan, on pigem harv juhus. Tihti tosserdangi ringi boyfriend'i teksades ja T-särkides või pidžaamapükstes, mida võin vabalt 72 tundi jutti kanda,» pajatab lauljatar rõõmsalt.

Loe lähemalt Stellariumi blogist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles