Positivus otsib festivalile ametlikke fotograafe

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Positivus 2013
Positivus 2013 Foto: Jelena Rudi

Positivus kutsub kõiki fotohuvilisi üles kandideerima festivali ametliku fotograafi positsioonile. See annab võimaluse olla festivali juures juba lavade ehitamise ajal ning pääseda pildistama muidu külastajaile suletud aladele. Festivali meeskond valib välja 10 parimat fotograafi. Sooviavaldusi ootame 20nda juuni keskpäevani.

Ametliku fotograafi peamine ülesanne on pildistada olulisemaid sündmusi festivali jooksul ning iga fotograaf saab vastavalt oma stiilile ka eriülesande. Ootame sooviavaldusi kõigilt, kes lihtsalt fotograafiast huvitatud, ning ka professionaalidelt, kes ei esinda ühtegi meediaväljaannet. Fotosid kasutatakse hiljem festivali promomaterjalidena.

««Happy @positivus tiredness.» – see oli mu Twitteri sissekanne 22. juulil, 2013, kell 3.17 kui sõitsin pärast kolme päeva pikkust festivali koju. Positivus on midagi maagilist – nii palju suurepäraseid muusikuid, imelisi esinemisi, rõõmsaid ja ilusaid külastajaid. Nii palju emotsioone, rõõmu ja säravaid silmi – kõik see jääb ka piltidele. Korraldajate poolne ajakava ja suhtumine olid suurepärased – kogu aeg oli selge, kus ja millal midagi toimub. Kokkuvõttes on väga meeldiv teha midagi, mida armastad, koos selliste suurepäraste inimestega, heas atmosfääris, mõnusa muusika taustal,» räägib üks eelmise aasta fotograafidest – Inga Plume.

Kõik festivalisõbrad, kellele meeldib fotograafia ning kes on huvitatud festivali pildistamisest, võivad saata oma portfoolio aadressile foto@positivus.com, teemaga «Positivus 2014 foto».

Positivuse tiim valib välja 10 parimat.

Festivalipass maksab hetkel EUR 57, koos telklapääsmega EUR 63. Piletid on saadaval Piletilevis, Ticketpros ja festivali kodulehel. Piletite hinnad tõusevad.

Sel aastal esinevad Positivusel:

KRAFTWERK

BASTILLE

ELLIE GOULDING

ELBOW

THE KOOKS

THE 1975

DAUGHTER

CHET FAKER

LAURA MVULA

JUNIP

TEMPLES

ANNA CALVI

OF MONTREAL

THE HORRORS

YOU ME AT SIX

FUTURE ISLANDS

ALUNAGEORGE

NONONO

A TRAK

KING CHARLES

KID KARATE

CHERUB

BIRTH OF JOY

JUST BLAZE

POMPEYA

FM BELFAST

AND SO I WATCH YOU FROM AFAR

Ja paljud teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles