Laupäeval avatakse Pärnus uus ja suur kontserdipaik Rock Club Volume

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rokkbänd Peer Günt
Rokkbänd Peer Günt Foto: promo

14. juuni õhtul avab Pärnus uksed uus tuhatkond külastajat mahutav kontsert-ja meelelahutuspaik RockClub VOLUME. Avaüritusel esineb Soome legendaarne rock-bänd PEER GÜNT. Elu24 loosis soovijatele tasuta pääsme rokiklubi avamisele rokkima!

Kontsertklubi heale muusikale asub endistes Rannakino ruumides, Pärnu ranna vahetus läheduses.

Klubis on kaks esinejate lava, millest suurem on täismõõtmetes, kaasaegse valgus- ja helilahendusega kontsertlava, mis pakub suurepärast show-elamust ka kohalikele ansamblitele ning mõnusat vaheldust Eesti tavapäraste esinemiskohtade väikestele lavadele.

Klubi programmis näeb suve jooksul üle 50 kontsertesinemise klassikast raskema heavy metal'ini. Klubis on võimas heli ja valgustehnika ning projektsioonlavakujundus.

Avaüritusel astuvad lisaks Soome legend PEER GÜNT-ile  lavale PEETER JÕGIOJA põletava trummi-show' ga ning Pärnu rock-muusika austajatele teada-tuntud THE BELKA.

Juba avamisele järgneval reedel on laval Eesti oma legend SINGER VINGER, kelle kontsert saab olema fännidele ja külastajatele täisvõimsat ja erilist valgus-show'd, millega tuuakse tõeline Eesti legend justkui suure ja võimsa rock-festivali lavale.

21. juuni astub lavale Sveitši-Ameerika päritolu laulja-helilooja MIKE STORY, kelle esituses kuuleb ülienergilist klaveri-rock'i. Mike Story ühendab inimesi läbi oma inspireeriva muusika, lauldes lugusid omaenda elust.

Vaata rohkem The Mike Story kohta tema kodulehelt.

Neljapäeviti on Rock Club Volume lava noorte ja andekate Eesti ansamblite käes.

RockClub VOLUME hakkab olema avatud neljapäevast laupäevani ja terrass teisipäevast pühapäevani.

Elu24 loosis üritusele 4 pääset kahele! 

Palju õnne! Kaaslasega peole saavad: Maris Sibul, Annika Tambur, Terje Orgma ja Elvo Grimm.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles