Soul Militia Semy võttis pärast kümme aastat kestnud kihlust naise: pärast kolm kuud eemal olemist tõi mõistmise, et pere on kõige tähtsam

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värskelt abiellunud muusik Semy ja Iiri
Värskelt abiellunud muusik Semy ja Iiri Foto: Tony Morgun

Juba ligi kümme aastat kihlatud olnud Soul Militia muusik Semy võttis oma pikaaegse kallima Iiri naiseks.

«Abiellusime reedel, 06.06 Kuressaares väga tagasihoidlikult,» rääkis Semy Õhtulehele, et pidu peeti kodukohas.

«Plaanisime abielu suht igal aastal aga ikka tuli midagi vahele. Küll tantsukooliga Semiir või minu erinevad lauluprojektid ning siis jäi asi raha taha,» rääkis Semy Elu24-le.

«Eelmine aasta olime naisega praktiliselt 3 kuud eraldi, mina tegelesin Tartus Vanemuises Thrilleri etendusega ja Iiri kasvatas kodus Kuressaares üksi meie tütart. Eemalolemine tõi lõpuks mõistmise et pere on kõige tähtsam ja nii panime plaani paika, et kui tantsukooli hooaeg lõpeb siis tegeleme kohe oma kõige tähtsamate asjadega. Otsus oli õige, oleme väga õnnelikud ja tunne on hoopis teine,» rõõmustab Semy.

Kaunile pruudile tegi meigi Kaia Triisa.

Michael Jacksoni kontserdil tutvunud paar on olnud koos ligi 16 aastat ning nende armastusest on sündinud ka 4-aastane tütar Mia.

Palju õnne ka Elu24 toimetuse poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles