Leedust pärit Fingalick pani eestlaste südamed oma muusika rütmis põksuma

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Leedust pärit produtsent ja DJ Tomas Narkevicius ehk Fingalick tantsutas oma elektroonilise soul-muusikaga fänne sel nädalavahetusel nii Tallinnas kui ka Pärnus.

Leedu andekas produtsent Fingalick seisis laval üksi, laulis ise mikrofonisse ning keeras elektroonilisi helisid taustaks.

Fingalick on Tomas Narkevicius’e projekt, mis ühendab kahte väga erinevat poolt – unistav, õrn ja inspireeriv vokalist ning tugeva löögiga tantsupõrandal mürtsuv koletis. See kahestunud isiksus on ettearvamatu just nagu tema muusika – varieerudes kosmilisest Neo-Soul’ist ja R&B-st Post-Dubstep’i ja sügava tantsumuusikani.

Nii reedesel peol Tallinnas Hetkes kui ka Pärnus Eksistantsil oli vastukaja suurepärane ja võimekas prillidega Leedu noormees pani rahva mõnuga tantsima. Souli puudutusega elektrooniline muusika kütkestas lava ette tulnud publiku terveks esinemiseks.

Kuula muusikat taustaks ja vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles