Pimeõhtusöök Tastefully Blinded pani külaliste maitsemeeled tööle

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Uus ürituste korraldamise agentuur Red Rope korraldas 5. juunil meeleoluka pimeõhtusöögi, mis pani külaliste maitsemeeled proovile.

Lisaks maitse-, haistmis- ja tunnetamismeelte proovile panemisele sai kuulata taustaks ka kauni Gerli Rosenfeldi akustilist kontserti. Üritusekorraldajast lauljatari saatis kitarril Siim Sillamägi.

Õhtusöök pakkus viiekäigulise elamuse kõigile toidu-ja veinigurmaanidele, kes soovisid end proovile panna ja aimata, millega täpsemalt on taldrikul ja klaasis tegu.

Pimesi kompides toitu haarata ning veiniklaasi otsida oli meeleolukas väljakutse kõigile külalistele.

Portsud olid maitsekad ning veinid sinna juurde sobivad. Teenindajate abiga jäid ka kõik klaasid terveks ning kui vaja, aidati porgandiviil taldrikult ka üles otsida.

Järgmine agentuuri Red Rope korraldatav õhtusöök Champagne with Me toimub sel neljapäeval Tallinnas Fahle restoranis. Sissepääsu hind 49 eurot sisaldab kolmekäigulist õhtusööki ja šampanja degusteerimist. Ei puudu ka kõrvu paitav muusika.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles