Selle suve suurim armastuslugu «Armastus ja karistus» algab täna Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Selle suve suurim armastuslugu «Armastus ja karistus» algab Kanal 2s
Selle suve suurim armastuslugu «Armastus ja karistus» algab Kanal 2s Foto: Kanal 2

Täna kell 18, vahetult enne «Suvereporterit» jõuab Kanal 2 ekraanile juba ligi 50 riigi televaatajaid lummanud uus Türgi draamasari "Armastus ja karistus". Eelmisel suvel Eesti teleedetabelid vallutanud «Tuhande ja ühe öö» tootjate uus iga-argiõhtune draamasari «Armastus ja karistus» räägib keelatud armastusest, kahest vaenutsevast maffiaperekonnast aga ennekõike elust enesest kogu selle ilus ja valus.

Täna kell 18 jõuab Kanal 2 vahendusel ka Eesti vaatajateni viimaste aastate kuumim Türgi draamasari «Armastus ja karistus», mis pakub suveõhtuteks ennekõike suurt romantikat, meeleheitele ajavaid lahkuminekuid ja õnnelikke taasleidmisi, aga ka põnevust, intriige, suurlinna glamuuri ja «ristiisalikku» kõrgklassi perekondade kokkuleppeabielusid ning tuhandeid aastaid säilitatud traditsioonide austamist.

Haaravas loos põimuvad iidsed traditsioonid, armastus, reetmine, moodne linnaelu ja maaliline maaidüll. Disainibüroos töötav Yasemin valmistub süütult mehele minema. Tema tulevasel abikaasal on aga samal ajal armusuhe teisega. Kui truudusemurdmine paljastub, põgeneb meeleheitel Yasemin kodust ja otsustab juhusliku mehega öö veeta. Kättemaksusoov peigmehele ja süütuse kaotamine esimesele ettejuhtuvale, muudavad Yasminei elu igaveseks, sest see mees, kellele naine oma keha kingib, ei ole sugugi lihtne baarmen, kelleks ta meest peab. Sellel ööl on tagajärjed...

Kaks vaenutsevat maffiaperekonda, vastumeelsed abielud, mis peavad verevalamise lõpetama ja üks süütu kaunishing, kes satub selle kõige keskele...

Kirglik ja romantiline, ülemaailmselt edukas uus Türgi draamasari «Armastus ja karistus» on Kanal 2s alates tänasest igal argiõhtul kell 18, vahetult enne «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles