Galerii: Kümnendal Viru Valge Cooler Cupil jagati võidukarikad

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sellel nädalavahetusel Pärnus toimunud kümnendal harrastajate tenniseturniiril Viru Valge Cooler Cup selgitati pühapäeval toimunud finaalmängudes võitjad.

Oma vanuseklassi võidukarikad üksikmängudes viivad koju Marko Mäelt, Kalle Muuli, Aleksander Popkov, Maldar Mäesalu ja Enn Kunila. Paarismängudes tulid võitjaks Raivo Aavisto – Marko Mäelt, Veiko Tishler – Mati Tänav, Valdo Kütt - Aare Tark ja Enn Kunila - Sven Eving.

Turniiri peakorraldaja AS Liviko kutsel oli nädalalõpul võistlemas 70 ettevõtjat ja oma valdkonna tippu. Põhiturniiril võistlevate meeste kaasadele toimus traditsiooniline naiste paarismänguturniir, mille tänavu võitsid Piret Mäelt – Maire Veersalu.

Turniiri iseloomustab erinevas vanuses ja väga erinevatel aladel tegutsevate arvamusliidrite sportlik mõõduvõtt, mis innustab osalejaid igal aastal üha rohkem pingutama. Turniiri korraldajad on Cooler Cupi tenniseturniiri traditsiooniga soovinud tähtsustada igapäevaselt stressirohket ja pingelist tööd tegevate juhtide vajadust sportliku puhkuse järele koos peredega, kes mängudele kaasa elamas on.

«Esimesest turniirist peale püsititasime eesmärgi anda omapoolne panus tennise populariseerimisse Eestis läbi eeskujulikult korraldatud turniiri, austades nii tennise traditsioone, eetikat kui ka reegleid. Korraldajatena on meil väga hea meel tõdeda, et Viru Valge Cooler Cup on aastate jooksul saanud võistlustel osalejatelt väga hea vastuvõtu ja kujunenud oodatud tennisesündmuseks iga aasta juunikuu teisel nädalalõpul,» ütles turniiri patroon ja algataja, AS Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, kes kõigil kümnel turniiril on võistelnud.

«Viru Valge Cooler Cupi kõik aastad on meenutamist väärt üritus, sest oma väärika seltskonna ning hea korraldusega on see tõeline suvehooaja avaturniir,» ütles üheksandat korda VV Cooler Cupil osalenud ettevõtja Märt Vooglaid.

«Tennisturniirid täiest uuele tasandile viinud Liviko Cooler Cup on turniir, mida alati oodatakse, et ilusat Eestimaa suve suvepealinnas alustada. Tegemist on vahva pereüritusega, kus ka lastele on väga palju mõeldud,» ütles tenniseklubi XO president, ettevõtja Raivo Aavisto, kes tänavu võistles Cooler Cupi turniiril kuuendat korda.

Kõigil kümnel Viru Valge Cooler Cupil on võistelnud üheksa harrastustennisisti: Mati Tänav, Enn Kunila, Jaan Troost, Andrei Birov, Tarmo Sumberg, Arno Mägi, Ahto Altjõe, Rein Loik, Andres Peets.

Viru Valge Cooler Cup on prestiižsemaid harrastajate tenniseturniire Eestis.

Tänavu võistlesid Viru Valge Cooler Cupil teiste seas Liviko nõukogu esimees Enn Kunila, ettevõtjad ja tippjuhid Erkki Laugus, Fjodor Berman, August Kull, Heino Raivet, Enn Rohula, Sven Mansberg, Märt Vooglaid, Koit Uus, Härmo Värk, Raivo Puusepp, Margus Vanaselja, Kalle Muuli, Tiit Raukas, Mart Kutsar, Tarmo Sumberg ja Tauri Sumberg, Raivo Sündema, Veiko Tishler, Even Tudeberg, Toivo Alt, juristid Aare Tark, Allar Jõks, Aku Sorainen, Tiit Sepp, Kaido Ehasoo ja Arno Mägi, arstid Margus Viigimaa, Kaidu Meitern ja Jaan Troost ning endised tippsportlased Allar Levandi, Indrek Sei jpt.

Turniiril selgitati meeste üksikmängude parimad viies ja paarismängude parimad neljas vanuseklassis. Mängud toimusid Pärnu Ringi tänava saviliivakattega väljakutel. Turniiri peakohtunik oli Sven Eving, auhinnakarikate autor on klaasikunstnik Kalli Sein.

Turniiri peakorraldaja AS Liviko kõrval  toetasid võistlust ka teised NG Investeeringute kontserni ettevõtted Balbiino, Kaubamaja, I.L.U, Viking Motors ja Kia Auto.

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles