Kerli igatseb rahu ja vaikust: linnamüra ajab mind mõnikord hulluks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli
Kerli Foto: Kerli / Facebook

Lauljatar Kerli Kõiv avaldas Facebookis pika postituse, milles ta tunnistab, et ta on linnaelust võõrandumas.

«Kuigi ma elan Los Angeleses piirkonnas, kus on palju loodust, paistab mind kõige väiksemgi inimese tekitatud müra hulluks ajavat... Sireenid, taevas mürisevad helikopterid - see kõik tundub tohutult invasiivne ja vali,» kirjutab Kerli.

Lauljatar nentis, et maailmas, kus inimesed kannatavad haiguste, nälja ja vägivalla käes, ei saa vaikuseigatsust suureks probleemiks pidada ja ta rõhutas, et ta pole unustanud kõike head, mis tema elus on.

«Asi on lihtsalt selles, et ma lähen segaseks, kui ma ei saa aeg-ajalt maad puudutada ja täielikuse vaikuses ja üksinduses aega veeta,» seletas ta. «Tahan väga elada linnas kõigi nende andekate inimeste keskel, kellega koos töötan, kuid samas meeldib mulle mõte sellest, et pakin asjad ja kolin mõnda majakesse muust maailmast eraldatud kohas. Olen liiga noor, et täielikuks erakuks hakata, kuid liiga tundlik, et metropolise hullumeelsusega kaasa mängida.»

Kerli sõnul on viimastel nädalatel tema keha tagasi tõuganud kofeiini ja liha. 

«Tahaksin elada Maaga täielikus harmoonias, tervitada päeva paljajalu ja heita magama tähistaeva all ilma, et linnatuled varjaksid ära kestvamad asjad,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles