Koomik Tracy Morgan sai traagilises avariis raskelt vigastada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ameerika koomik Tracy Morgan sai raskelt vigastada laupäeva öösel New Jerseys toimunud autoavariis, milles hukkus üks inimene.

Saadetest «Saturday Night Live» ja «30 Rock» tuntud 45-aastane koomik ning veel kuus inimest viibisid limusiinbussis, millele sõitis laupäeva öösel kella ühe ajal otsa veoauto, kirjutab People.

Õnnetuses hukkus koomik James McNair, kes viibis Morganiga samas sõidukis.

Bussis viibisid ka koomikud Harris Stanton ja Ardie Fuqua, kes said vigastada ja viidi haiglasse. Sõidukis olid veel Morgani assistent Jeff Millea ja kaks bussijuhti. Seltskond oli teel koju Delaware'is toimunud esinemiselt.

Morgan viidi haiglasse kriitilises seisundis - tal oli murdunud jalaluu ja ta polnud teadvusel. Nüüdseks on perekond mehe juures ja arstid usuvad, et ta paraneb.

Politsei sõnul põhjustas õnnetuse, milles osales kokku kuus sõidukit, veoautojuht, kes ei märganud ees aeglustuvat liiklusvoolu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles