Kuula Helen Adamsoni uut võimsat singlit!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: Mardo Männimägi

Eesti lauljanna Helen Adamson avaldas uue singli «Burn», mis on järjekorras teine singel sel aastal valmivalt debüütalbumilt. Loo autoriteks on Helen Adamson, Robert Stanley Montes, Kaido Põldma ja Lana Shea Walling.


Loos teeb kaasa ka Los Angeleses resideeruv andekas räppar ja laulja Lana Shea.

Kui varasemalt on Helen näidanud kuulajatele oma malbet ja romantilist poolt, siis looga «Burn» toob ta kuulajate ette midagi uut ja varasemast erinevat, demonstreerides üht laulja eri tahkudest mida saab juba sel sügisel ilmavalgust nägeval albumil kuulda.

«Burn»-ile on filmitud ka võimas muusikavideo mille kontseptsiooni looja on Helen ise. Video toetab loo sõnumit ja iga kuulaja saab seostada seda oma kogemuste ja emotsioonidega.

«Emotsioonid mida me elus kogeme ei ole ainult ilusad ja positiivsed, «Burn» on minu väljendus rasketest hetkedest, mil olen tundnud end kõike muud kui hästi. Albumiga toon kuulajate ette palju erinevaid värve endast ja «Burn»-ga midagi, ma varem näidanud ei ole,» lisab Helen.

«Burn»-i akustilise versiooni esmaesitlus toimub juba 12. Juunil kell 21:00 Butterfly Lounges.

Vaata videot!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles