Armastussarja «Süütu süüdlane» suur finaal täna Kanal 2s

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi armastussari “Süütu süüdlane”
Türgi armastussari “Süütu süüdlane” Foto: Kanal 2

Täna kell 18 jõuab Kanal 2 ekraanile armastatud draamasarja «Süütu süüdlane» suur finaal. Kõik Fatmagüli eludraamaga seotud inimesed on kohtupingis ja kuulevad karmi, aga õiglast kohtuotsust. Juba esmaspäeval kell 18 toob Kanal 2 vaatajateni uue Türgi hittsarja «Armastus ja karistus», mille tootjateks on eelmisel suvel eesti televaatajad telerite ette naelutanud «Tuhat ja üks ööd» tegijad.

«Süütu süüdlane» viimases osas heidame pilgu tagasi kõigele, mis Fatmagüliga on juhtunud. Viimasel kohtuistungil saavad kõik asjaosalised oma teenitud karistuse. Rahmi ja Mukaddes otsustavad tagasi kodukohta kolida. Kerim ja Fatmagül ootavad perelisa ja nende armastus on tugevam kui kunagi varem.

Eelmisel suvel vallutas eesti televaatajate südamed Türgi hittsari «Tuhat ja üks ööd». Tuleval esmaspäeval, 9. juunil kell 18 jõuab Kanal 2 ekraanile samade tegijate uus draamasari «Armastus ja karistus», mis on tänaseks lummanud ligi 50 riigi vaatajaid.

Kirglik ja romantiline «Armastus ja karistus» põimib ühte «ristiisaliku» perekonnaloo, moodsa linnaglamuuri ja võitmatu armastuse. Yasmine leiab vaid paar nädalat enne pulmi oma peigmehe truudust murdmas. Kättemaksusoov ja süütuse kaotamine esimesele ettejuhtujale muudavad Yasmine’i elu igaveseks. Kaks vaenutsevat maffia perekonda, vastumeelsed abielud, mis peavad verevalamise lõpetama ja üks süütu kaunishing, kes satub selle kõige keskele.

«Süütu süüdlane» viimane episood on Kanal 2s täna kell 18. Alates esmaspäevast jõuab ekraanile uus iga-argiõhtune romantiline draamasari «Armastus ja karistus».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles