Uus hullumeelsete perede sari lööb normaalsed inimesed pahviks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hullumeelsete perede sari lööb normaalsed inimesed pahviks
Hullumeelsete perede sari lööb normaalsed inimesed pahviks Foto: TV3

Alates tänasest on TV3 reedeõhtutes uus tõsielusari «Hullumeelsed perekonnad». Ukrainas valminud sarjas püüavad spetsialistid aidata peresid, kus lapsi absoluutselt kasvatada ei osata.

«Hullumeelsed perekonnad» püüab appi rutata peredele, kus laste kasvatamine õnnelikeks ja edukateks täiskasvanuteks on ebaõnnestumas. Iga osa alguses näitab spetsialist perele arvutiprogrammide abil valminud prognoosi sellest, kuidas näeks nende laps välja 40 aasta pärast juhul, kui probleemses hetkeolukorras midagi ette ei võeta.

Tulevikustsenaariumi tutvustamisele järgneb neljanädalane periood, mille jooksul vanemaid nõustatakse ning neile antakse uued reeglid, mis tagavad normaalse elu. Psühholoogid, toitumisspetsialistid, treenerid jpt asjatundjad abistavad hädasolijaid just vastavalt konkreetse pere vajadustele.

Tee uuele elule on äärmiselt vaevarikas ja dramaatiline, osalised on silmitsi ennenägematute raskuste, tülide ja skandaalidega, kuid pea alati leitakse saate lõpuks kuldne kesktee ning  vaataja ette astuvad vaimustavalt positiivse muutuse läbinud pered.

«Hullumeelsed perekonnad» alustab TV3s täna kell 21.00, kohe pärast uut šokisarja «Minimissid».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles