Karmen Pedaru pulmas juhtus üks äpardus teise otsa!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Dallas Buyers Club» Itaalia esilinastus, Karmen Pedaru ja Riccardo Ruini
Filmi «Dallas Buyers Club» Itaalia esilinastus, Karmen Pedaru ja Riccardo Ruini Foto: SCANPIX

Tippmodell Karmen Pedaru rääkis ajakirjale The Edit oma pulmadest ja elust abielunaisena.

Karmen meenutas, et kui ta kolme aasta eest Gucci moemaja kunstilise juhi Riccardo Ruiniga esimesele kohtingule läks, teatas mees kohe, et ta võtab Karmeni endale naiseks. «Selle peale ma naersin ja küsisin, et mis siis, kui ma taha üldse abielluda?» sõnas Pedaru.

Ruini teadis, mida ta rääkis, sest nende pulmapidu toimus eelmisel aastal. Mehe kahe aasta tagune hoolikalt planeeritud abieluettepanek läks aga vett vedama.

Nimelt pani ta Ibizal reisil olles kihlasõrmuse külmkappi enne, kui nad toidupoodi läksid, lootes, et tagasi tulles leiab Karmen selle. «Kui koju jõudsime, ütles ta, et asjad kappi paneksin, kuni ta duši all käib. Kuid ta ei läinud pesema, vaid hiilis ringi. Natukese aja pärast küsis ta, kas ma ei leidnud midagi... Külmkapis oligi üks väike karp, mille olin lihtsalt tahapoole visanud,» kirjeldas Karmen, kes sai asjale pihta alles tüki aja pärast. «Nii piinlik!»

Äpardunud abieluettepanek oli alles algus. Pulmapäeval kandis pruut valget Yves Saint Laurent pükskostüümi, mitte kleiti.

«Küsisin Michael Korsilt viimasel hetkel, kas saaksin kleidi. Pressikontor saatis mulle ühe ja see oli imekaunis, kuid täiesti läbipaistev!» meenutas Pedaru. Kuna Karmen kasvas üles vanaema juures Kehras, muretses ta, mida perekond tema paljastavast kleidist mõelda võib.

«Mu tagumik paistis välja! Hommikul jooksin ringi ja paanitsesin: «Ma ei saa seda kanda! Mille ma selga panen?» Leidsin oma kapist YSL kostüümi, mis oli eelmisest üritusest määrdunud. Keerasin käised üles ja panin selle selga.»

Pärast kleidikriisi muutus päev veel pöörasemaks: «Allkirjade andmine oli katastroof! Ma nutsin, sest olin oma isikutunnistuse koju unustanud ja nad ütlesid, et me ei saagi abielluda. Õnneks oli mu tunnistajal oma dokument kaasas ja me kasutasime seda. Siis saabus kohale mu perekond ja nad on nii tillukesed, et kui kummardusin neid suudlema, kukkusid mu rinnad välja!»

Hoolimata konarlikust pulmapäevast on abielu ise olnud suurepärane. «Inimesed ütlevad, et sa tunned end siis teistmoodi, kuid meil on ikka sama lõbus ja võibolla isegi rohkem. See on ju kõigest sõrmus. Kooselu juures on tähtis huumorimeel ja teineteisemõistmine,» ütles Karmen.

Karmeni sõnul pole nende vanusevahe (Karmen on 24, Riccardo 51-aastane) sugugi oluline ja tänu mehele tunneb ta end ka modellitöös õnnelikumana. «Alguses mulle modellitöö ei meeldinud, kuid nüüd naudin seda. See pole nüüd kergem, vaid mina ise olen õnnelikum ja rahulikum, mis muudab mind enesekindlamaks,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles