Video: «Minimissid» alustavad juba homme!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TV3 suvehooaja üllatajaks on reedeõhtune tõsielusari «Minimissid»
TV3 suvehooaja üllatajaks on reedeõhtune tõsielusari «Minimissid» Foto: TV3

TV3 suvehooaja järgmiseks uueks üllatajaks on reedeõhtune tõsielusari «Minimissid», mis toob vaatajate ette nii laste missivõistluste imelise sära kui ka šokeerivad varjuküljed. 

«Minimissid» näitab, millist elu elavad väikesed iluduskuningannad, kes erinevatel võistlustel lavadele astudes näevad välja kui elavad nukud.

Pisitüdrukute perekonnad annavad endast kõik, et meeletult kulukas missikarussellis osaleda ning preemiaid võita.

Edu nimel arendatakse lapsi kõikvõimalikul moel ning efektse välimuse saavutamiseks lastakse käiku ka kunstripsmed, -küüned, -päevitus, samuti hambaproteesid, šinjoonid ja muud lisaaksessuaarid. Ilu, sära, võidujoovastuse ja vanemate uhkete pilkude varjuküljeks on aga meeletud pinged, peredraamad ja kaotusvalust nutvad lapsed.

Tõsielusari «Minimissid» on pälvinud kirglikku vastukaja terves maailmas ja seda seoses küsimusega, kas sellisel moel nagu sarjast näha, on laste iludusvõistluste korraldamine eetiline.

«Minimissid» alustavad TV3s homme, 6. juunil kell 20.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles