Õllesummer üritab iseennast üle trumbata

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moby kontsert Õllesummeri avapäeval 8. juulil 2009 lauluväljakul
Moby kontsert Õllesummeri avapäeval 8. juulil 2009 lauluväljakul Foto: Jelena Rudi

Kahe nädala pärast alustav Õllesummer 2010 püüab ürituse lõpupäeval senisest veelgi rohkem publikut Lauluväljakule meelitada.


Laupäeval, 17. juulil ehn nn Sõbrapäeval saab kohapeal ostetud ühepäeva piletiga sisse kaks inimesty. Senist publiku päevarekordit hoiab festivali 16-aastase ajaloo jooksul enda käes mullune aasta Moby kontserdipäev, mil festivali külastas ligi 30 tuhat inimest.

«Summer on mitte ainult Eesti, vaid kogu Põhjamaade ning Balti riikide üks suuremaid vabaõhusündmusi. Suured numbrid loevad meelelahutusmaailmas. Et oleksime tulevatel aastatel artistide siia toomisel veelgi konkurentsivõimelisemad, tahamegi lüüa senised publikurekordid ja nihutada Summerit külastavate inimeste arvu lähemale saja tuhande piirile,» ütles festivali peakorraldaja Marje Hansar.

Sõbrapäevapilet maksab 195 krooni, mis teeb sõbraga tulles piletihinnaks alla saja krooni. Sõbrapäeva soodustus kehtib ainult kohapeal ostetud piletitele, mida müüakse festivali sissepääsu piletikassades. Sõbrapäeva piletit ei saa ette osta Piletilevist ja Statoili jaamadest.

Laupäeval esineb kaheksal laval ligi 30 artisti, nende hulgas Ultima Thule, 2 Quick Start, Instrumenti (LAT) ja Kihnu Virve. Jazzi- ja veiniaias esineb Marten Kuningas suure tribuutkontserdiga David Bowie loomingust. Päeva ja kogu festivali lõpetab tehnilise tippteostusega Terminaatori kontsert-show «Tuli ja jää».
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles