Julia Roberts võttis filmi «Eat Pray Love» võtetel viis kilogrammi juurde

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Julia Roberts filmis «Eat Pray Love»
Julia Roberts filmis «Eat Pray Love» Foto: SCANPIX

Hollywoodi staar Julia Robert paljastas, et filmi «Eat Pray Love» võtetel Itaalias sõi ta pitsat nii palju, et ta kehakaal kasvas viie kilogrammi võrra.

2010. aastal valminud film põhineb ameeriklanna Elizabeth Gilberti elulooraamatul, millest sai bestseller, edastab Daily Mail.

Nii nagu Gilbert läheb ka Robertsi kehastatud tegelane end otsima. Ta naudib Itaalia kööki, tegeleb Indias vaimsete asjadega ning armub Indoneesias Balil.

Robertsi sõnul nautis ta võtete ajal Itaalia toite ning ei keelanud endale midagi.

«Napolis filmides alustasime kella 8.00 ajal. Kella 8.45 olin söönud 8 – 10 pitsalõiku. Sõin seal päevad läbi vaid pitsat,» meneutas staar.

Robertsi kinnitusel maitsesid talle enim Napoli kuulsa pitseeria L´Antica Pizzeria Da Michele pitsad.

Näitlejanna võttis Napoli võtete ajal viis kilogrammi kehakaalus juurde. Ta rääkis oma kehakaalu tõusust ka režissöör Ryan Murphyga.

«Ma ei tahtnud jätta filmi vaatajatele muljet, et tegelane läheb Itaaliasse ning naudib seal toitu ning ei võta kaalus juurde. Rääkisin sellest Ryanile ning ta oli minuga nõus, et mu kehakaalu tõusu tuleb ka filmis näidata,» lisas staar.

Järgmine võttepaik oli India ning enne sinna lendamist vajas ta suuremaid teksaseid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles