Punase vaiba sariründaja: ma ei ole hull!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal punasel vaibal Brad Pitti rünnanud ukrainlane Vitalii Sediuk väidab, et ta ei kavatsenud oma teoga halba.

25-aastase mehe sõnul ei vaja ta psühhiaatrilist nõustamist, mis on osa tema kriminaalkaristusest, kirjutab People.

«Ma ei virise, sest ma keetsin selle supi endale ise. Samas kurvastab mind avalik materdamine,» ütles Sediuk, keda Pitt nimetas «hullukeseks».

«Nägin pealkirju, mis ütlesid, et lõin teda näkku - see polnud absoluutselt nii. Ma soovisin teda kallistada... Olen seda varem korduvalt teinud ja ma pole iial kedagi löönud. See oleks midagi muud. See oleks kriminaalne,» ütles Sediuk.

Sediuk on punasel vaibal ehmatanud näiteks Bradley Cooperit, Will Smithi ja America Ferrerat. Ferrera kleidi alla pugemise eest vallandati ta Ukraina telestuudiost.

Kohus määras Sediukile viimatise intsidendi eest kolmeaastase tingimisi karistuse ja aastapikkuse psühhiaatrilise nõustamise. Sediuk ütles, et ta pole hull, kuid ta võtab nõustamise vastu ja suhtub sellesse kui õppekogemusse.

«Ma ärritasin paljusid inimesi, kuid samas lahutasin paljude inimeste meelt. Ma osalen nõustamisel, kuigi enda meelest ma seda ei vaja. Mul on kohustus see läbida,» ütles Sediuk.

Sediuk tahaks lõpuks oma nime puhtaks pesta ja karjääri jätkata, ehkki ta mõistab, et tema töö ajakirjanikuna on ilmselt läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles