Staardiktor Kerli Dello kingadesse astub Liisu Lass?

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisu Lass
Liisu Lass Foto: Ülo Josing/ ERR

ETV hommikusaate «Terevisioon» uudiste lugeja Kerli Dello on sel telehooajal viimast korda eetris 20. juunil ning on teatanud, et tegemist on ühtlasi ka tema viimase tööpäevaga.

«Teatan dellolikult, et selle hooaja viimane Terevisioon on eetris 20. juunil. Sel päeval jätan koos viimaste uudiste paberipakiga (kuhu ei ole taha mitte midagi kirjutatud, ausalt) lauale ka oma parklaloa ja töötõendi,» kirjutas telenägu oma Facebooki kontol.

«Olen veel liiga noor selleks, et jäädagi tegema ühte asja. Jah, mulle on see töö väga meeldinud, mulle on hommikune ärkamine sobinud. Aga nagu ütles üks sõber: sa ei teagi, mida tähendab ärgata normaalsel ajal, oled selle ammu unustanud. Püüan aklimatiseeruda, äkki saab minust veel normaalne inimene,» täpsustas naine kelmikalt.

Seejärel palus naine mitte küsida, miks, kuhu ja kellega, sest suveks on tal tegevusgraafik juba üsna tihe. «Võtan endale ülbuse arvata, et te veel kuulete minust, ma olen väike väärikas Dello,» kirjutas naine lõpetuseks.

«Olen seotud ka Rally Estoniaga, nii et tegemist on küll,» rääkis Dello portaalile Menu oma tegemistest ning lisas, et kavatseb kindlasti sel aastal ka tavapärasest veidi rohkem puhata. Mis sügisel edasi saab, seda Dello veel siiski ei tea.

 

Televaatajaid erutab, kes astub Dello kingadesse

Elu24 sai hiljuti vihje, et Kerli Dello asemikuks võib saada ERRi heledapäine diktor Liisu Lass. Ei, ei, ärge erutuge, tegu pole Maarjamaa kunagise kuuma seltskonnategelase Liis Lassiga. Liisu Lass on juba aastaid töötanud Eesti Rahvusringhäälingus nii saadete toimetaja kui ka diktorina. Varasem kogemus on naisel ka Pärnu Raadiost.

 

Elu24 uuris ERRi pressiesindajalt, kas kuuldus vastab tõele

Vastas hetkel ERRi pressiesindajat asendav Tiina Leedu, kes palub uudishimulikelt siiski veel veidi kannatust, kuid lubab, et vastavasisuline info avalikustatakse kohe pärast jaanipäeva. Samas ei lükka pressiesindaja kuuldusi Liisu Lassi astumisest Kerli Dello kingadesse ka ümber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles