Video: Google Street View talletas Šotimaal «mõrva»

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Google Street View talletas Šotimaal «mõrva»
Google Street View talletas Šotimaal «mõrva» Foto: Youtube

Otsingumootori Google teenus Google Street View jäädvustas Šotimaal «mõrva», mis jõudis lõpuks ka politseini.

Edinburghis tegutsevad autoremontijad viskasid karmi nalja, nagu keegi oleks mõrvatud ja Google Street View auto jäädvustas selle, kirjutab Mirror.

Automehaanik Gary Kerr ja ta ülemus Dan Thompson märkasid sõitmas Google Street View autot.

Mehed leidsid, et nad saavad igavust peletada sellega, et lavastavad mõrva. Thompson viskas end tänavale, teeseldes surnut ning Kerr oli tema kohal, käes tööriist.  

Autokaamera jäädvustas selle. Mehed aga unustasid juhtumi, kuid palju kuid hiljem külastas neid politsei.

Google pani Edinburghi tänaval jäädvustatu internetti ning seda näinud kontakteerusid politseiga, et tegemist võib olla mõrvaga.

Politsei saabuski autoremonditöökotta asja kohta aru pärima ning mehed selgitasid oma nalja. Šotlased vabandasid julma ja segadust tekitanud nalja pärast.

«Olime juhtumi juba unustanud, kui järsku saabus politsei ja seda meile meelde tuletas. Selgitasime, et see oli lavastus ning palusime vabandust, et raiskasime politsei aega,» lausus autoremondifirma Tomson Motor omanik Dan Thompson.

Juhtum leidis aset 2012. aasta augustis, kuid pildid jõudsid internetti aasta hiljem.

Google Street View teenus alustas 2007. aastal ning eri linnades olevad autod, millel on kaamerad, jäädvustavad toimuvat. Salvestatud on näiteks tulekahjusid, liiklusõnnetusi ja prostituute töötamas.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles