Võida VIP-piletid! Sellel reedel saab Tantsuparadiisil nautida Venemaa trummi-show'd

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda esineb Tallinnas Tantsuparadiisil Peterburi trummarite unikaalne show Drum Time koostöös seksika vokalistiga Alateya ja klubide eliitsaksofonistiga Ostap! Ka Sinul on Elu24 kaudu võimalus minna kaaslasega tasuta peole!

Reedel 6. juunil toimub klubis Hollywood  (Vana-Posti 8, Tallinn) linna populaarseim üritustesari  TANTSUPARADIIS (Танцевальный Pай)!

Esmakordselt esineb Tallinnas Venemaa tele-show «Slava minutid» vaatajate lemmikud, šokeerivad poisid, kes on loonud täiesti uue originaalse trummarite show – DRUM TIME meeskond koostöös Alateya&Ostap'iga Peterburist! See on uus ajajärk klubi live-esinemiste maailmas, see on professionaalsus koos metsiku draiv'iga.

Teid ootab muinasjutuline rütmide ilutulestik, kus solist ALATEYA hurmab oma uskumatu vokaali ja lummava seksuaalsusega ning saksofonist OSTAP, kelle nimi on juba ammu Peterburi klubide brändiks, vallutab igaühe oma talendi ja karismaga. Kõik see on programm, mida on juba kõrgelt hinnatud Põhja-Venemaa pealinnas ning mille analoogi pole olemas!

Erilist sära lisavad ööle armastatuimad imekaunid seksuaalsed topless GO-GO tantsijad Peterburist!

Ära lase mööda võimalust – ole kohal!

Valime õhtu kõige stiilsema paradiisineiu!

Õhtu peavõrgutajad on DJ Bell ja DJ Sonic.

TÄHELEPANU! Kõigile idamaa eksootika austajatele on avatud GRAND SISHA vesipiibu-lounge!

Vaata lisaks kodulehelt.

VIP-laudade broneerimine: +372 50 24262

Uksed avatakse kell 23.00, pilet 20 € , naistele südaööni 10 €, VIP-pilet 35 €.

Piletid soodsamalt eelmüügis kõikides Piletilevis.

Elu24 loosib kaks VIP-piletit kahele! Soovid võita? Saada kiri märksõnaga TANTSUPARADIIS meilile toimetus@elu24.ee ja kirjuta, miks just sina peaksid peole saama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles