Galerii: Suvised kired stiiliõhtul «SOIRÉE by Anatoli Ein»

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

30. mail toimus Tallinna ühes kaunimas restoranis D.O.M. (Kinga 1) järjekordne elegantne stiiliõhtu „SOIRÉE by Anatoli Ein“. Ürituse külalistel oli mõnus võimalus nautida Olga Bykova uut kollektsioon «Passion of Summer», ning maitsta hõrgutavat õhtusööki kaunite  Elina Netshajeva muusikaliste rütmide saatel.

Disainer Olga Bykova töötab 2010. aastast, tema riided on eksklusiivse  ja  unikaalse stiiliga, mis sobivad nii argipäeva kui ka pidulikel puhkudel kandmiseks.

Kollektsioon «Passion of summer»on disaineri sisenemise hingeseisundi peegeldus.

Kollektsioonil oli esitletud uskumatult ilusad ja naiselikud seelikud-bestsellerid, ühevärvilised pluusid ja maani ulatuvad kleidid. Tähelepanu äratavad erksad värvid -- selle hooaja trendid ja laitmatu disain.

Kollektsiooni kaunistasid soengud Make YOUR I.D. ja Make Up: LOREAL Paris –Jana Leontovits. Dekoratiivsed lillepotid -- kauplus  «Masha» poolt.

Olga Bykova showroomis leiab iga naine endale sobiva kleidi, kes tahab olla eriline ning väärtustab oma ilu. Võimalikud on ka eritellimused. Olga Bykova eksklusiivsete rõivaste showroom asub Kadriorus,Vase 5

Vaata pilte!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles