Reet Linna tähistab oma 70. sünnipäeva! Palju õnne!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laulja ja kauaaegne saatejuht Reet Linna tähistab 70. sünnipäeva ning tunnistab, et hing on tal nooruslik ja sisemiselt tunneb ta end vähemalt 15 aastat nooremana kui passis kirjas.


Vanusest rääkides näib Reet esialgu veidi mõtlik – eks seitse aastakümmet kõlab suurelt ja tuletab nii mõndagi meelde. Reet tunnistab Menule, et eks ealised iseärasused ole temalgi.

«Ma ei tea, kas see on nüüd vanusest, aga igatahes ei saa ma enam hommikuti kaua magada, kuigi tahaksin.» Viimasel ajal teeb ta silma lahti juba kell 05.30 hommikul, et siis tasapisi tegutsema hakata.

Reet armastab pikkasid hommikuid ning siis, kui ta on lõpetanud ka mõnusa hommikukohvi, alustab ta päeva virge kepikõnniga.

Reet Linna usub, et hea vorm ja tegusus on talle vanematelt geenidega kaasa tulnud ning eks oma osa ole ka sellel, et ta liigub palju ning jälgib, mida suhu pistab.

ETV ekraanile jõuab ka Reet Linna juubeliks valminud intervjuusaade «Elame veel», kus armastatud teletähte küsitleb Vahur Kersna.

Palju õnne Reedale ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles