Muinasjutuline Dubai pakub oma külastajatele uskumatuid lõõgastumispakette

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Araabia Ühendemiraatides asuv muinasjutuline Dubai pakub sel suvel oma külastajatele uskumatuid lõõgastumispakette.

Ajavahemikus 15. juuni - 6. september pakub Dubai oma külalistele ohtralt festivale, meelelahutust ja pidustusi. Kuumadele ilmadele vaatamata võib nautida paljusid põnevaid ettevõtmisi ka sisetingimustes.

Dubai on tuntud ka oma gastronoomiliste saavutuste poolest ning loomulikult ei puudu ka muinasjutulised shoppingu võimalused uhketes kaubamajades, kus lisaks poodlemisele on ka liuväljad, loodusmuuseumid, veealused akvaariumid ja palju muud põnevat.

Dubai on eksootiline ja samas ka väga põnev koht puhkamiseks. Luksuskaupugi võib sealt hankida tunduvalt soodsama hinnaga, kui mujal maailmas.

Viimastel aastatel on linn pööranud rohkem tähelepanu ka perepuhkustele. Ülipopulaarseks on kujunenud Modhesh World - parim siseruumides pakutav õppeprogrammide seminar. Loomulikult toimub seal ka hulgaliselt maailmamuusika-, kultuuri- ja spordisündmusi.

Üks põnevamaid kohti on kindlasti suusatamine siseruumides ehk Ski Dubai. Võimalik on ronida ka maailma ühe kõrgeima ehitise Burj Khalifa tippu, külastada merel asuvat Dubai Aquariumi ja ujuda koos delfiinidega hotell Atlantises, mis asub maailma suurimal tehis-palmisaarel.

Külalistel on võimalus ka ajas tagasi rännata külastades Dubai loodusmuuseumi Dubai Mall`is, kus on 24,4 meetrit pikkune 7,6 meetri kõrgune dinosauruse skelett.

Dubais on kõik võimalused ka veespordiks, spaades mõnulemiseks ning spordiga tegelemiseks.

Ajavahemikus 29. juuni - 27 juuli on Dubais ramadani aeg, mille vältel tutvustatakse turistidele islami traditsioone. Õhtu saabudes kogunetakse kõrbesse, kus püstitatakse eksootilised telgid, tantsitakse ja nauditakse hõrke roogi.

Ajavahemikus 28. juuli - 1. august toimuvad Dubais suured pidustused Eid Al Fitr, mille kestel toimub palju kontserte ja ühistegevusi peredele: teatrietendused, stand-up comedy etendused, jpm.

2. august - 5. september toimub üllatusterohke Dubai Summer festival, kus pakutakse külalistele fantastilisi puhkusepakette.

Külasta Dubaid ja naudi luksuslikke hetki imekaunis muinasjutumaailmas!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles