«Suvereporter» alustab esmaspäeval kell 20

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Suvereporter» alustab esmaspäeval kell 20!
«Suvereporter» alustab esmaspäeval kell 20! Foto: Kanal 2

Alates esmaspäevast läheb Eesti vaadatuim telekanal Kanal 2 suvisele lainele. Suve saabumise esimeseks kuulutajaks on «Suvereporter», mis alustab tund aega hiljem, kell 20, kolib stuudiost vabasse õhku ja varuks on mitmeid üllatusi. Augusti lõpus tähistab «Reporter» juba oma 10. eetri-juubelit. 

Alates esmaspäevast 2. juunist läheb Eesti vaadatuim telekanal Kanal 2 suvisele lainele. «Suvereporter» algab nüüd kell 20 ja on valmis eetrisse minema nii suursündmuste keskelt kui ka koduõuedelt, laulupeo tuleteelt, laevadelt, suvilatest, suverestoranidest, saunalavalt, rannast, tänavalt või kust iganes, kus midagi toredat ja tähtsat toimub.

«Suvereporter» koduks on kõige enam vaadatud aed ehk «Suvereporteri» rõdustuudio, mille tänavune idee on kantud eestlaste pürgimusest sooja ja päikese poole. Esoteeriliste sugemetega kujundus on Lõunamere saarte ja Eesti disainisegu ja muutub kameeleonlikult just selliseks, nagu olukord nõuab.

«Suvereporter» toob vaatajani lisaks päevakajalistele uudistele ka kõik selle, mis suvel meie, eestlaste, meeli erutab. Korraldame suviseid konkursse - olgu selleks siis parim suvine lühiretsept, mis oleks kosutuseks pärast suveöist pidu, noortehulgas populaarsust võitev selfie konkurss otse rannaliivalt või lihtne aga siiras austusavaldus oma perele ja naabritele.

Jätkama ka eelmisel suvel alguse saanud üheminuti nippidega, esitleme uusi ilmatüdrukuid, kiikame Ameerikasse ja mujale maailma ning vaatame tagasi kümnele möödunud aastale, sest juba 30. augustil tähistab uudistemagasin «Reporter» oma 10. juubelit.

Loomulikult toob «Suvereporter» endaga kaasa ka palju lustilist muusikat: uuteks tunnuslugudeks on Koit Toome ja Getter Jaani «Rannamaja» ning Birgita Murutari «Kui kõnnid meie tänaval».

Muusikalembestel tasub aga kõrvataha panna suvehittide konkurss, mille algusaja teavitab «Suvereporter» oma saates.

2. juunil kell 21.00, kohe pärast «Suvereporteri» avasaadet, jõuab Kanal 2 ekraanile lõbus Mart Toome juhitud kogupere telemäng «Peitusemeistrid».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles