Festivalil Spläsh astuvad lavale I Wear Experiment, Tenfold Rabbit, OYT, Ziggy Wild, The Boondocks ja Chalice

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
TMW neljapäev Sinilinnus, Ziggy Wild
TMW neljapäev Sinilinnus, Ziggy Wild Foto: Jelena Rudi

Teist aastat toimub Pärnus noortele mõeldud ja suve avav muusikafestival Spläsh. Veefestivali Watergate väiksem vend  Spläsh toimub 20. ja 21. juunil Pärnu Munamäe pargis. Peaesinejatena astuvad üles I Wear Experiment, Tenfold Rabbit, OYT, Ziggy Wild, The Boondocks ja Chalice. Väravad avatakse õhtusele programmile mõlemal päeval 18.00, kontserdid alates 19.00

Kui festivali põhiprogramm toimub mõlema päeva õhtul, siis tegevusi ja vaatamist on 20. ja 21. juuni päevadel nii mõndagi ja seda kõike tasuta.  Kohal on ektreemsportlased üle Eesti, et katsetada ära vastavatud Pärnu skatepark ja graffitikunstnikud, et luua festivalialal sündmust iseloomstavaid kunstiteoseid. Lisaks festivalialal ülesastuvatele artistidele esinevad terve nädala vältel festivali linnalaval ka erinevad noored artistid. Festivali linnalava asukoht jääb hetkel veel saladuseks ning esinejad selguvad läbi hääletuse, mis kuulutatakse välja nädala jooksul. 

Ühe päeva pilet eelmüügist 7€, kohapealt 10€, kahe päeva pilet 12€, kohapealt 18€. Pileteid festivalile saab soetada Piletilevi müügipunktidest  ja kohapealt. Eelmüüki jõuavad piletid 2. juunil. 

Korraldajate sõnul tasub hoida silmad Pärnus lahti ka veidi varem, sest Spläsh pole mingi tavaline festival ja külalisele ning linnaelanikule on üllatusi varuks nii festivali ajaks kui ka veidi varem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles