Mr. Bean aitas Itaalias liiklusõnnetuse ohvrit

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson Foto: SCANPIX

Briti näitleja Rowan Atkinson, keda tuntakse maailmas ta koomilise tegelaskuju Mr. Beani järgi, aitas Itaalias Toskaanas liiklusõnnetusse sattunut.

Atkinson oli üks esimesi, kes läks appi USA ärimehele, kes oma luksusliku sportautoga vastu puud sõitis, edastab Daily Mail.

Juht kaotas punavalge masina üle kontrolli, sõitis teelt välja ning vastu lähedal oleva oliiviistanduse puud.

Atkinson oli üks neist, kes osales Itaalias McLareni masinate omanike kokkutulekul.

Näitleja korjas kokku õnnetusautolt lahtitulnud osad.

Õnnetus leidis aset teel, mis on Saline di Volterra ja Pomarance`i vahel. Kannatanu viidi kiirabihelikopteriga Pisa haiglasse. Mehe seisund ei ole kriitiline.

Kolm aastat tagasi sattus Atkinson Suurbritannias Northamptonshire`is oma Mclareni sportautoga samasugusesse õnnetusse, sõites vastu puud.

Ta lasi kannatada saanud masina ära parandada. Hinnaks kujunes 910 000 naela, mis on Suurbritannias masina remondi eest makstud summadest suurim.

Atkinson ostis selle auto 1997. aastal, makstes selle eest 640 000 naela. Nüüdseks võib selle auto hind olla 3,4 miljonit naela.

Atkinsoni varanduse väärtust hinnatakse 71 miljonile naelale.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles