Armu-Annat tabasid karmid tagasilöögid

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armu-Anna valikusse on jäänud kolm meest
Armu-Anna valikusse on jäänud kolm meest Foto: TV3

TV3 romantilises telesarjas «Anna otsib meest» püüavad peakangelanna südant võita veel kaks meest - Mario ja Andrei M.

Annaga oli seekordses saates Egiptuses veel kolm meest - Mario, Andrei M ja Andrei K. Eelmisel nädalal tuli aga avalikuks, et Anna sõbranna Kristiina ja Andrei K vahel on lõkkele löönud armuleek.

Anna viis esimesena kohtingule Mario, kelle tunnetest pole ta siiani sotti saanud. Anna kinnitas, et tagasihoidlik Mario meeldib talle, kuid tema meelest pelgas noormees telekaamerate ees oma tõelistest tunnetest rääkida. 

Anna kutsus vestlusele Andrei K, kes tema selja taga Kristiinaga suhet alustas. Anna ütles, ta oli selle pärast küll pettunud, kuid mõistab meest. Mingit vimma nende vahele ei jäänud ja mees lahkus saatest. Koju Eestisse Andrei siiski ei sõitnud, sest ta ei tahtnud Kristiinast eemal olla.

Andrei M oli meestest ainuke, kes oli Annat seni tingimusteta jumaldanud. Anna tunded tema vastu olid aga seni olnud jahedad.

Anna läks Andreid kohtingule kutsuma, kuid sai suure šoki osaliseks - Andrei keeldus. Nimelt sai mehel kõrini sellest, et Anna teda pidevalt eemale tõrjus. Andrei rõhutas, et tema jaoks on saade päriselu ja tema tunded on olnud ehtsad - mingeid mänge tema ei mängi. 

Annal õnnestus Andrei siiski ümber veenda ja massaažile kutsuda. Professionaalne massöör näitas paarile võtted kätte ja siis asusid nad teineteisele massaaži tegema. Anna massaaž mõjus Andreile ja ta hakkas naise suhtes leebuma. Anna ütles samas, et tal Andrei vastu suured tunded puuduvad, kuid tegi kõik, et Andrei saatesse jääks.

Vaata TV3 saadet allpool:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles