Piinlik video: Harry Styles tõmbas Piers Morganil püksid alla

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vine

One Directioni staar Harry Styles valmistas Briti telenäole Piers Morgan piinlikkust, kui ta mehe püksid heategevuslikul jalkamängul alla tõmbas.

Esmaspäeval toimus Inglismaal Leicesteris kuulsuste jalgpallimatš, millest võtsid osa ka Harry bändikaaslased Liam Payne, Louis Tomlinson ja Niall Horan, vahendab Contactmusic. 

Mänguplatsil olid veel Morgan, laulja Ronan Keating, koomik James Corden ning mitmed endised tippjalgpallurid.

Internetis lööb laineid aga lühike videoklipp sellest, kuidas Styles Morgani selja taha jookseb ja tema šortsid staadionipubliku ees alla tõmbas.

Morgan suhtus asja huumoriga: «Niisiis, Harry Styles tõmbas mul keset mängu püksid alla. See oli ilmselt suurim aplaus terve päeva jooksul.» 

Mees jagas hiljem Twitteris ka videoklippi, mille juurde kirjutas: «Ma ei suuda ära otsustada, kas tegu oli mu karjääri madalpunkti või tipphetkega.»

Äpardusest hoolimata osutus võidukaks just Morgani meeskond. 

Mängu korraldas Niall Horan ja selle tulu läheb autismiga tegelevatele heategevustele Irish Autism Action ja U.K. Hearts And Minds Challenge.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles