Kuidas riietuda nii, et jalad pikemad paistaksid?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalad
Jalad Foto: SCANPIX

Kõik naised soovivad endale ilusaid pikki jalgu, kuid sageli ei mõelda, kas riietusevalik aitab kaunile muljele kaasa või mitte.

Ajakirja Shape Magazine toimetaja Jacqui Stafford andis nõu, kuidas jalad võimalikult kenad välja näevad.

1. Seelik olgu põlvepikkune. Pilk liigub automaatselt sinna, kus seelikuäär kohtub jalgadega, ning põlv on kõige saledam koht. Kui seelik lõpeb sääre keskel, paistavad jalad tüsedamad.

2. Püksiäär olgu maast poole tolli kõrgusel. Mida pikemad su püksid on, seda pikema visuaalse joone sa lood. Jacqui soovitab kanda kõrgeid kontsi ja vältida iga hinna eest capri-pükse.

3. Osta ihuvärvi kontsakingad, mis paljastavad jalavõlvi. Sellist värvi kingad sulanduvad jalaga ning visuaalselt paistab jalg pikem.

4. Väldi pahkluu ümber käivaid rihmu. Need on ahvatlevad, kuid enamasti teevad jalgu lühemaks. Kui sa ei suuda hetkel populaarsest gladiaatoritrendist mööda minna, siis kombineeri need teksastega.

5. Loo isepäevitajaga kontuur. Lisa veidi pronksjat läiget säärtele - see peegeldab valgust ning toob jalgu esile.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles