Tuborg saadab neli inimest Eesti kuulsustega roadtripile Roskilde festivalile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roskilde festile sõitjate tiimi kuuluvad: Karl-Kristjan Kingi (Outloudz), Joosep Järvesaar (Grind), Karl-Erik Taukar, Kristjan Oden (Winny Puhh) ja Lauri Pedaja.
Roskilde festile sõitjate tiimi kuuluvad: Karl-Kristjan Kingi (Outloudz), Joosep Järvesaar (Grind), Karl-Erik Taukar, Kristjan Oden (Winny Puhh) ja Lauri Pedaja. Foto: Tuborg Music

Tuborg Music saadab 4 inimest roadtripile koos Eesti ägedamate meelelahutustegelastega Roskilde festivalile muusikat nautima.

Tuborg Music viib viis Eesti popimat meelelahutustegelast VIP-reisile Roskilde festivalile Taani. Koos nendega reisib kaasa ka Tuborg Music tarbijamängu võitja ja tema valitud kolm sõpra.  

Seltskonda kuuluvad tuntud muusikud Karl-Erik Taukar, Joosep Järvesaar( Grind ), Karl-Kristjan Kingi (Outloudz), Kristjan Oden (Winny Puhh) ja koos nendega reisib ka tuntud juuksur Lauri Pedaja.

«Kaks aastat tagasi oli Tuborgil sama tarbijamängu auhind ning kuna tookord saime niivõrd positiivse tagasiside, otsustasime teisele ringile minna,» kommenteeris Tuborgi Tootejuht Mihkel Mõttus.

Eelmisel reisil kaasas käinud Järvesaar lisas: «See on siiamaani minu parim festivalikogemus! Hea seltskond, hea muusika ja ülitsill festivali melu.»

Roskilde Fesitvalil esinevad paljude teiste seas ka sellised nimed nagu The Rolling Stones, Arctic Monkeys, Outkast, Damon Albarn, Drake, Major Lazer ja Stevie Wonder

Selleks, et võita vägev reis koos ülaltoodud seltskonnaga tuleb osa võta tarbijamängust. Vaata rohkem infot SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles