Galerii: Kontorirotid trotsisid külma, tuult ja vihma!

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Teisipäeval, 27. mail toimus Tallinna Vanalinna Päevade raames kontoritöötajate meelelahutuslik heategevusjooks Rat Race Tallinn 2014,  mille tänavuseks eesmärgiks on aidata kaasa spordikulude erisoodustusmaksu alt vabastamisele ning tuua seeläbi rohkem inimesi tervisesporti harrastama.

Rat Race on heategevuslik üritus, kus toredad kontorirotid läbivad põneva raja, nautides meeleolukat lavaprogrammi ja suurepärast seltskonda.

Ürituse eesmärk on tuua kontoris istujad tänavale ja nii läbi huumoriprisma propageerida heategevust ja liikuvat elustiili.

«Praegu on töötajate sportimiseks tehtud kulutused ettevõtte jaoks maksustatud kõrge maksumääraga, nii tulu- kui ka sotsiaalmaksuga, ent töötajate spordiharrastusi ei peaks täiendava maksuga koormama, sest tervis on vara, mille hoidmist tuleks igati soodustada,» sõnas tänavuse Rat Race Tallinn projektijuht Merlin Mägi.

«Rat Race on hea võimalus tulla kontoriseinte vahelt välja ja sportliku osavõtuga meie algatusele poolehoidu avaldada. Tänavuse ürituse patroonina annab stardipaugu Erki Nool, kes on olnud pikka aega Eesti kergejõustiku esinumber ja oma sportliku eeskujuga nakatanud paljusid eestimaalasi,» ütles Mägi.

Auhinna said kiireimaid võistkonnad ning kiireim mees- ja naisvõistleja, lisaks anti välja hulgaliselt eriauhindu.

Žüriisse kuulusid seekord staarkulturist Ott Kiivikas, tele- ja raadioajakirjanik Katrin Viirpalu, koreograaf Märt Agu, teleajakirjanik ja saatejuht Elo Mõttus-Leppik ning Eesti Ettevõtlike Noorte Tallinna koja (JCI Tallinn) president Margit Alep.

Lisaks sportlikule osale pakkus üritus ka mitmekülgset meelelahutusprogrammi. Peaesinejana astus üles ansambel Terminaator, päeva juhtisid Vennad Vähid, muusikalise poole pealt hoidis  meeleolu DJ Robert Peterson ja üles astus ka tantsukool Casa de Baile.

Järgmised Rat Race`i jooksud:

  • 30. mail Haapsalu lossiplatsil
  • 30. mail ja 1. juunil Tartu Raekoja platsil
  • 30. mail Jõhvi keskväljakul

Vaata mahukat pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles