«Seitsmeste uudiste» vallatu suveklipp toob päikese välja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba järgmisel esmaspäeval jõuavad «Seitsmesed uudised» kodudesse suvestuudiost vabas õhus. Päikeselise hooaja algust tervitavad TV3 uudistetegijad kelmika klipiga, mis filmiti otse looduse rüpes.

«Seitsmeste uudiste» välistuudio paikneb sarnaselt eelmisele suvele tänavugi otse kauni looduse keskel Pirita jõe maalilises suvesadamas. Siiski ei kiirustata Piritale kohe juuni alguses, sest avanädala saateid vahendavad ankrud otse metsast ja seda tänu RMK toel leitud kaunitele Eestimaa paikadele, mida suvel koos sõprade ja perega avastada saab.

«Seitsmeste uudiste» metsanädal alustab 2.juunil ning saade jõuab kodudesse mitmest põnevast kohast, näiteks Järvi Pärnjärve telkimisalalt, Nõmmeveskilt, Oandu looduskeskusest, Leetse telkimisalalt, Viru rabast, Kaberneemest ja mujaltki, kus võib suvisest Eestimaa loodusest rõõmu tunda.

Ühtlasi näeb suvehooaja alguse puhul TV3 eetris vallatut suvemeeleolus klippi, mida filmiti samuti looduse rüpes ning kus osalevad uudisteankur Mart Mardisalu, reporter Eve Heinla, ankur Marek Lindmaa, reporter Sven Soiver, ilmateadustaja Ingrid Teesalu  ja reporter Kristiina Heinmets.

«Seitsmesed suvesadamas» on TV3s alates esmaspäevast, 2.juunist igal õhtul kell 19.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles