Galerii: Boutique N5 esitles kvaliteet-shopping päeval uut kollektsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

22. mail esitles Boutique N5 Kvaliteet shoping-päeva puhul uut kollektsiooni ja toimus ka parfüümi loomise töötuba La Méditerranée Aroomistuudio poolt.

Maitsemeeli ergutas šampus, mis võitnud rohkelt rahvusvahelisi auhindu - Le Medaillon ning muidugi silmiköitev uus kollektsioon Boutique N5 valikust, mis on ametlik esindaja ning müüa sellistele kvaliteetbrändidele nagu - Michael Kors, P.A.R.O.S.H, Semilla, Baldessarini, Gran Sasso, Hetrego, Montecore, GD Scarpa.

Kollektsioon valitakse müüki arvestades garderoobis terviklikkuse loomist, et saaks peast jalatallani riidesse ning oleks kerge kombineerida riietega erinevaid variatsioone, murdmata liigselt pead.

Antud luksusbrändide puhul on esikohal kvaliteet & mugavus ning mõistlik hind. Lisaks naiste kollektsioonile on saadaval ka laia suurusskaalaga meestekollektsioon, kus torkab silma ajatu elegants, mugavus. Samuti lai sortiment - iga naise lemmik käekotte brändilt Michael Kors, mis kõik tehtud täisnahast.

Kuidas ning mida omavahel stiliseerida, kiika galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles