Lohani endisele assistendile pakutakse räpaste saladuste eest raha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan. Foto: SCANPIX

Kurikuulsa näitlejanna Lindsay Lohani endist assistenti üritatakse suurte summade abil räpaseid saladusi paljastama meelitada.

Elinore’i nimelisele naisele pakutakse mahlakate paljastuste eest 50 000 dollarit, kirjutab Femalefirst.

Naine lahkus Lohani palgalt alles sel kuul, kuna ei suutnud noore diiva tujukust välja kannatada. Nüüd on ta aga kuuldavasti liiga hirmunud, et pakkumist vastu võtta.

«Ta on siiani pakkumistest keeldunud, öeldes, et ei taha Lindsay peale kaevata, sest kardab, et siis ei saa ta enam kunagi tööd,» rääkis allikas.

Elinore pidas nõudliku Lohani palgal vastu vaid paar kuud.

«Lindsay kohtus Elinore’iga ühise tuttava kaudu ning Elinore hakkas tema korteris üha enam ja enam aega veetma. Ta maksis ikka veel oma korteri eest üüri, aga sisuliselt elas Lindsay juures,» teadis allikas rääkida.

«Paari kuu pärast läksid Lindsay tujukõikumised ja 24/7 esitatavad nõudmised aga liiale. Lindsay võib tõeliselt ülbe ja õel olla, kui ta oma tahtmist ei saa. Mingil ajal ei saanud Elinore isegi palka,» lisas asjassepühendatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles