Saksamaa jalgpallikoondise peatreener jäi kuueks kuuks juhiloata

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joachim Löw
Joachim Löw Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise peatreeneri Joachim Löwi sõnul sai ta oma õppetunni, kuna peab liiklusreeglite rikkumise tõttu kuus kuud juhiloata olema.

54-aastane treener pidi oma loa politseile ära andma, kuna ta on mitmel korral kiirust ületanud ning roolis olemise ajal mobiiltelefoniga rääkinud, kirjutab The Local.

«Tunnistan, et mõnikord sõidan liiga kiiresti. Saan aru, et selle eest tuleb karistada,» lausus Löw.

Ta lisas, et on saanud oma õppetunni ning püüab sõidustiili muuta.

«Ma pean elama tagajärgedega ning kasutan nüüd sõiduvahendina rongi,» lisas treener.

Saksamaa jalgpallikoondise mänedžer Oliver Bierhoff viskas Löwi kulul nalja koondise ühe põhisponsori Mercedes Benzi teemal.

«Peame oma peasponsoriga rääkima, et Jochimile antakse edaspidi vaid sponsorautod, mille maksimumkiirus on väike,» muigas Bierhoff Saksa koondise jalgpalli MMi eelses treeninglaagris Itaalias.

See ei ole esimene kord, mil Löw on pidanud juhiloa ära andma. Ta sai samasuguse sõidukeelu ka 2006. aastal, kui liikluspolitsei tabas ta sõitmas Kölni lähedasel kiirteel, kus lubatud kiirus oli 100 kilomeetrit tunnis kiirusega 134 kilomeetrit tunnis.

Saksamaa jalgpallikoondis lendab Brasiiliasse jalgpalli MMile 7. juunil ning peab oma esimese kohtumise 16. juunil.

Saksamaa kuulub G-alagruppi ning esimeseks vastaseks on Portugal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles