Elu24 live: Külas käis glamuuritar Gerli Rosenfeld

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 29. mail käis Elu24 toimetuse stuudionurgas külaliseks noor ja kaunis seltskonna glamuuritar Gerli Rosenfeldi, kes tegeleb paralleelselt ka laulmise ning ürituste korraldamisega.

21aastane Gerli Rosenfeld on olnud Eesti meediamaastikule tuntud nägu juba alates sellest ajast kui ta 18 aastane oli.

Kui võrrelda toonaseid artikleid ja praeguseid, siis on silmale nähtav et noor naine on teinud enda elus suure hüppe ja edasimineku.

Kui alguses oli Gerli pildis seoses pidutsemiste ja pidudega siis 2012. aasta suvel toimus läbimurre ning Gerli alustas tööd Buduaar Meedia üritusturundusjuhina. Praeguseks on Gerlil oma ettevõtte ja ürituste korraldadmise agentuur Red Rope, mis on valminud koostöös ustava partneri Marian Kundiga.

Lisaks  ürituskorraldusele on Gerli väga pikalt tegelenud tantsimise ja koreograafiaga. Põlveoperatsioon 2011. aasta lõpul tõmbas laval hüppamisele ja kargamisele kriipsu peale.

«Peale seda ma pidingi midagi uut enda elus leidma. F**king raske oli,» kostab Gerli kommentaariks.

Eelmisel aastal andis Gerli välja ka oma esimese singli. Muusikaga on Gerli olnud seotud juba  alates algkoolist, kui ta alustas viiuli õpinguid, hiljem lisandus ka klaver ja hääleseade. Juba selle aasta suvel tuleb ka järgmine singel välja, mis valmib samamoodi koostöös Ardi Kaljuveega.

Aeg-ajalt õelate ja ausate väljaütlemistega Gerli on saanud eestlastelt palju kriitikat. Nüüd käis Gerli taas otseülekandel kaamerate ees ning andis Anu Saagimile intervjuu ja esitas ka mõned lood.

Kitarril saatis lauljatari ja seltskonnakaunitari Siim Sillamägi ja trummidel Ian Mikael Kirss. Gerli võttis Elu24 stuudiosse peale Siimu ja Iani kaasa veel Ardi Kaljuvee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles