Kuula Getter Jaani ja Koit Toome ühise suvehiti «Rannamaja» ametlikku versiooni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Koit Toome ühine singel «Rannamaja»
Getter Jaani ja Koit Toome ühine singel «Rannamaja» Foto: Kaader videost / Youtube.com

Kuigi Getteri ja Koidu ühise loo Rannamaja esmaesitlus toimus juba eelmisel nädalal ETV Perepidu finaalsaates, siis täna ilmub lugu ametlikult YouTube´s ja kõikvõimalikesse muudes elektroonilistes kanalites, nagu Spotify, Rdio, iTunes jpt. Samuti jõuab lugu selle nädala jooksul raadiojaamadesse.

Rannamaja on Getter Jaani ja Koit Toome juba teine ühine suvesingel. Kolm aastat tagasi ilmunud Getteri ja Koidu duett «Valged ööd» on üks viimase aja suuremaid hitte, mida on ainuüksi YouTube keskkonnas vaadatud üle kahe miljoni korra. Mõlema loo autoriks on Sven Lõhmus.  

Koit Toome sõnul on tal väga hea meel teha taas koostööd Getteri ja Sven Lõhmusega. Ka ühise loo ajastus on suurepärane, kuna neil on Getteriga suvel palju ühiseid esinemisi, mille seas ka juulis ühine suvetuur. See tähendab, et duett kõlab lisaks stuudioversioonile ka läbi suve lugematul arvul kontsertlavadel.

Getter Jaani on alati rääkinud, et koostöö Koit Toomega on olnud üks tema suuri unistusi, mis on nüüdseks ka täitunud. Kuid see, et kolm aastat hiljem me saame taas kokku, salvestame uuesti loo ja ees ootab suvi, mis on täis esinemisi ja ka tuur Koiduga, siis sellest poleks ma aasta tagasi julgenud mõeldagi.

Suvine esinemisgraafik on pingeline nii Koidul kui Getteril, kuid siin mõned olulisemad kontserdid, kus astuvad üles mõlemad artistid:

Getter Jaani ja Koit Toome esinevad juuli teisel poolel koos Smilersiga Star FM suvetuuril, juuli keskpaigas Õllesummeril, jaanipäeval Pühajärvel ja juba 7. juunil Narva linnuses linna päevade raames.

Kuula Getter Jaani & Koit Toome «Rannamaja» YouTube'i ametikku laulusõnadega versiooni!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles