Avanejad: Kroonika peol paljastati lisaks rindadele ka suur märgade pükste saladus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014
Strippar-Marco ja Fideelia
Kroonika Meelelahutusauhindade gala 2014 Strippar-Marco ja Fideelia Foto: Viktor Burkivski

Kas oled imestanud, kuidas kuulsused nii kõhnad on, kuigi joovad ainult šampust, viina ja söövad friikartuleid peale? Nad kannavad märgi pükse!

Meelalahutusmeedia spetsialist Mehis Brük paljastab Avanejatele oma suure tähelepaneku.

«Tegin Kroonikat lugedes märkmeid kui äkitselt jäi mulle silma, et meie õukondliku grand old lady Evelini (perekonnanimi varjatud) heledad püksid hoiavad kuidagi veidralt. Esileedi oleks nagu vette kukkunud!

Hakkasin erinevate kuulsuste fotosid lähemalt uurima ja selgus, et kõigil on püksid märjad!» tõdeb Brük.

Kindluse mõttes läks mees ka Kroonika meelelahutusauhindade galale ning katsus salaja erinevate kuulsuste pükse. «Kaheksakümnel protsendil kuulsustest olid püksid märjad! Kellel pikki pükse polnudki, see oli oma aluspüksid niiskeks teinud,» paljastab meediaguru.

«Salaja lähenesin tualettruumis ühele erakanali saatejuhile, kes parajasti  veega oma  pükse märgas. Mind nähes ta ehmatas, aga taibates, et taganeda pole kuhugi, selgitas mulle, miks ta seda teeb,» lisas Brük

Selgub, et tegu on aastaid kuulsuste poolt saladuses hoitud kaalualandamise nipiga! «Nad hoidsid seda saladuses, sest muidu muutuks ka lihtrahvas ilusaks ja neid ei pandaks enam tähele!» räägib Brük.

Loomulikult katsetas suviti Lasnamäel elav spetsialist märgade pükste nippi ka enda peal. Tõesti, mees võttis nädalaga viis kilo alla.

«Uba on selles, et märjad püksid jahutavad keha, mis paneb organismi sooja tootma ehk energiat kulutama. Lisaks on märgade pükstega raskem ringi käia ja nii teed trenni kah!»

...ja ongi ilu ja kuulsus kogu rahvale avatud. Tee püksid märjaks juba täna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles