«Ringvaade» saab suveks kolm uut saatejuhti: hoiame formaati samanäolisena ja tilulilu tegema ei hakata

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba järgmise nädala esmaspäevast saab nautida ETV saadet «Ringvaade» uuel ajal - kell 21.35 peale uudistesaadet «Aktuaalne Kaamera». Saade lubab suveks ka uusi saatejuhte, kelleks saavad Reimo Sildvee, Hannes Hermaküla ja Jüri Muttika.

Uued suvised saatejuhid Reimo Sildvee, Hannes Hermaküla ja Jüri Muttika asendavad suvel rahva lemmiktandemit Marko Reikopit ja aasta naissaatejuhiks valitud Grete Lõbu, kes lähevad suveks puhkusele.

«Ringvaate» vastutav toimetaja Kajar Kase kommenteeris Elu24-le, et tegijad katsuvad saadet mitte muuta ning hoiavad armastatud formaati samanäolisena.

«Kõik kolm uut suvist saatejuhti on niiöelda omad poisid, kes oskavad kindlasti hästi tabada, millega tegemist ja kuidas seda teha ning hoida samanäolisena. Olen kindel, et nad saavad asjaga ilusti hakkama,» kommenteeris Kajar Kase.

Tulemas on ka mõned suuremad muudatused. Eetris hakkab olema üks saatejuht korraga ja nädala kaupa: «Esimesel kahel nädalal esmaspäevast alates näeb eetris Gretet ja Markot üksi. Nad näitavad selle aja jooksul õpipositele kätte, kuidas miski toimib. 25. juunil on eetris juba esimene uus saatejuht üksinda, vahepeal on ka kaks nädalat pausi,» rääkis Kase.

Saate uue eetriaja kohta kommenteeris Kase, et kell seitse õhtul ei vaata suvel televiisorit ilmselt väga keegi ning seega nihutati aeg hilisemaks. Saade on ka natukene lühem ja kestab 40 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles