Detailid: palju läks maksma Kimye pulm? Väga-väga palju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim ja Kanye pidasid pulmaeelse peo Versailles' lossis
Kim ja Kanye pidasid pulmaeelse peo Versailles' lossis Foto: SCANPIX

Laupäeval abiellusid seltskonnatäht Kim Kardashian ja räppar Kanye West. Ligi nädalapikkuste pidustuste hulka kuulusid eelõhtusöök Pariisis ja luksuslik laulatus Firenzes.

Ajakiri People koostas mitme miljoni dollarilise ürituse arvatava eelarve.

Tipptasemel majutus

Külalised hakkasid Pariisi saabuma juba 19. mail ja nad peatusid luksuslikus viietärnihotellis Hôtel George V, mille odavamad toad maksavad 750 dollarit öö eest. Itaalias veetsid külalised vähemalt ühe öö kas St. Regis või Four Seasons hotellis. Mõlemate toad maksavad umbes 885 dollarit öö kohta. Kui korrutada see umbes 200 külalisega, kulus puhtalt hotelliarveteks üle poole miljoni dollari. Sellele tuleb lisada Kardashianide perekonna majutus Firenze luksusvillas Villa San Michele, mille üks tuba maksab vähemalt 1800 dollarit öö kohta.

Pulmaeelsed põnevused

Üheks pulmaeelseks tegevuseks oli pruudi ja tema lähemate sõbrannade privaatne õhtusöök hotellis Hôtel Costes, kus asub Pariisi üks tipprestorane. Kui arvestada, et üks eine maksab seal kuni 190 dollarit, siis puhtalt see õhtusöök läks maksma ligi 4100 dollarit. Veel rohkem kulus järgmisel päeval toimunud prooviõhtusöögile, kus esines lauljatar Lana Del Rey, kellele Kanye olevat kena kopika maksnud. 

Eratransport

Selleks, et külalised pulmaeelsetelt pidudelt Pariisist Itaaliasse saada, rentis pulmapaar kaks eralennukit. Lennujaamas ootas külalisi umbes poolsada autot ja väikebussi, mis neid pulmapaika ja tagasi sõidutasid. Puhtalt autode rendi ja kütuse peale kulus hinnanguliselt 70 000 dollarit.

Kõigi inimeste soengud ja meik

Pruutpaari glamuuritiim lõi üles kõik külalised, kes seda soovisid. Pariisis tegutsev stilist Allison Depriestre ütles, et selline teenus maksab umbes 380 dollarit inimese kohta. 200 ja rohkema külalise ilusaks tegemiseks kulus seega vähemalt 65 000 dollarit.

Imekaunis pulmapaik

Kim ja Kanye abiellusid 16. sajandist pärit kindluse Forte di Belvedere otsas, millest avanes maaliline vaade Firenze linnale. Koha rendiks kulus üle 409 000 dollari, millele lisandus valgustuse ja muude asjade maksumus.

Haruldased lilled

Pulmadeks kaeti seinad värskete valgete lõikelilledega. Suurte buketikuhjade seas olid ka tuberoosi kimbud, mida on praegusel aastaajal väga raske leida. Floristid hindasid kogu lilleilu maksumuseks umbes 136 000 dollarit.

Maitsev toit

Pulmamenüü koostasid tippkokad Annie Féolde ja tema abikaasa Giorgio Pinchiorri. Arvestades, et nende enda restoranis Enoteca Pinchiorri maksab taldrikutäis pastat 100 dollarit, kulus pulmamenüüle kümneid tuhandeid dollareid. Hinda tõstis ka kahe meetri kõrgune pulmatort.

Ainult kõrgmood

Vogue'i kaanel poseerinud paar abiellus parimas Givehchy loomingus. Kim kandis Givenchy Haute Couture pruutkleiti, mille hinnaks on arvatud kuni 500 000 dollarit. Ka Kanye ja pisitütar North kandisd Givehchy disainer Riccardo Tisci loomingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles