«Videviku» tähed kommenteerisid Miley Cyruse vampiiriviha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miley Cyrus
Miley Cyrus Foto: SCANPIX

Vampiiridest rääkiva filmisarja «Videvik» staari kommenteerisid laulja Miley Cyruse avaldust, et ta vihkab vampiire.

Nimelt ütles popstaar hiljuti, et ei salli vampiire ega tunne mingit huvi populaarse «Videviku»-saaga ega ka vampiiridest rääkiva telesarja «True blood» vastu, kirjutab Digitalspy.

Filmisarjas osalevad näitlejad võtsid Cyruse avaldust huumoriga.

«Kas ta kardab neid või nad lihtsalt ei meeldi talle?» küsis Bellat kehastav Kristen Stewart. «Minu arvates pole vaja inimesi ümber veenda, kui neil millegi vastu juba kindel suhtumine olemas on. Mida iganes – ta vihkab vampiire ja see pole mingi probleem.»

Vampiir Edwardit kehastav Robert Pattinson arvas, et popstaar peaks kindlasti sarja kolmandat filmi «Eclipse» vaatama, sest see muudaks ta meelt.

Vampiiridega vaenujalal oleva libahunt Jacobi rollis üles astuv Taylor Lautner lisas omaltpoolt, et seni, kuni Cyrusel midagi libahuntide vastu pole, võib ta vabalt vampiire vihata.

Lisaks rääkisid Lautner ja Stewart, et esitasid hiljutisel Lõuna-Koreas peetud fänniüritusel karaoket tehes Cyruse laulu «The Climb».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles