Strippar-Marco: Tohutu palavus muutis ERKI Moeshow žürii ajud pehmeks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänavuse ERKI moeshow võitjaks kuulutati disainer Anja Yelizaryeva, kelle kollektsioon oli värske, toores ja lõi žürii väidetavalt pahviks. Pahviks lõi žürii otsus ka nii mõnegi kohal käinud moelembelise staari.

Strippar-Marco: No tänavuse ERKI moeshow võitja looming oli kõige jubedam, mida üle hulga aja nähtud - KOOHUTAAV - HULLUSÄRGID, KUHU PANGEGA VÄRV PEALE VISATUD!!!

Öeldakse ju küll, et lihtsuses peitub ilu, aga EIIIII!!! Mitte sellises lihtlabases lihtsuses! Kas palavus mõjus žüriile tõesti nii rängalt, et muutis nende ajud pehmeks?

Muud kollektsioonid olid suht ok! Ikka nii nagu ühel põneval noorte moeshowl olema peab. Kantavaid riideid oli ka sel aastal üsna palju.

Ebameeldivalt riivas, muidu väga hea Taavi Turki kollektsiooni juures, silma üks jube küürus meesmodell. See, kes pidi justkui showle täpi panema, aga ei kandnud seda uhket tiaarat ja seelikut kahjuks välja. Modellil peab ikka hea rüht olema!

Minu lemmik oli Taavi Turk, kes oleks pidanud ilmselt ka võitma. Ta juba mitmes aasta proovib.  Ta armastab pisut sellised ekstreem- sadomaso stiilis asju teha, aga see on segatud ülima glamuuriga.

Kahju, et ta oma töödes nahka ei kasuta, see olevat kallis, seega kunstmaterjalid on suureks miinuseks.

Vaata pilte!

Mida sina tänavusest võitjast arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles