Justin Theroux plaanib Jennifer Anistoniga abielluda oma sünnipäeval

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actors Justin Theroux, left, and Jennifer Aniston arrive at the Oscars at the Dolby Theatre on Sunday Feb. 24, 2013, in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP) / SCANPIX Code: 436
Actors Justin Theroux, left, and Jennifer Aniston arrive at the Oscars at the Dolby Theatre on Sunday Feb. 24, 2013, in Los Angeles. (Photo by Todd Williamson/Invision/AP) / SCANPIX Code: 436 Foto: Todd Williamson/AP

Justin Theroux kavatseb oma näitlejannast kallimma Jennifer Anistoniga abielluda oma sünnipäeval. Vahva kingitus, kas pole!

Hollywoodi paar Justin Theroux ja Jennifer Aniston kavatsevad kuulduste kohaselt abielluda 10. augustil, vahendab Female First.

Abieluettepaneku tegi mees oma 41. sünnipäeval, aga siis tuli paaril läbi käia veel mõned teraapiad, et omavahelised probleemid selgeks rääkida. Nüüd, kaks aastat hiljem on paar valmis lõpuks abielluma.

Allikad teavad rääkida, et Justin ei salliks ülevõlli uhket pulma ning ka Jenniferile sobib tagasihoidlikum tseremoonia sõprade ja pere seltsis.

Lõpuks olevat mees valmis ka kolima püsivalt ära New Yorgist kallimast näitlejanna Los Angelese koju.

Paar kirjutavat ka koos stsenaariumi uueks filmiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles